Managed Services

Om optimaal te functioneren zijn beheer en onderhoud essentieel voor ICT-omgevingen. Maar hebt u hiervoor de mankracht in huis? Wij als Managed Service Provider (MSP) bieden beheer- en onderhoudsdiensten, zodat u zorgeloos aan de slag kunt en u zich kunt concentreren op uw core-business van uw organisatie.

Met Managed IT Services Online biedt Emanaged u volledig ict beheer voor een vast bedrag per maand, zo weet u precies waar u aan toe bent qua kosten, geen adertjes onder het gras of onverwachte uitgaven. Vanaf nu weet u waar u financieel aan toe bent.

Door Pro Actief uw IT omgeving te monitoren en te beheren, is Emanaged in staat om eventuele problemen snel te verhelpen.
Emanaged kan dit volledig voor u verzorgen, maar kan ook een deel uit handen nemen van uw eigen ict afdeling of ondersteuning aan deze bieden.

MITSO omvat een volledig preventief onderhoudsplan voor uw ICT infrastructuur. Daarnaast biedt MITS direct toegang tot onze servicedesk waar onze technici ruim 85% van alle problemen op afstand zal verhelpen! Onze goed functionerende servicedesk in combinatie met een uitgebreid preventief onderhoudsplan zorgen voor een toenemende beschikbaarheid van en gebruikstevredenheid over de ICT infrastructuur, terwijl de totale kosten voor het beheer afnemen.

Vraag vandaag nog een gratis netwerkscan aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.