Managed IT cliënt

De Managed IT Client Icoon in uw taakbalk

Als onderdeel van de ict dienstverlening binnen uw netwerk biedt Emanaged u ondersteuning op uw werkplek.  De Managed IT Client zorgt ervoor dat uw werkplek optimaal beveiligd blijft en dat wij u, mocht het nodig zijn, beter en sneller kunnen helpen. De Managed IT Client biedt u de volgende voordelen:

  1. wij kunnen u, na goedkeuring door u of uw interne systeembeheerder, op afstand persoonlijk helpen bij het oplossen van problemen met uw werkplek. Wij kunnen uw beeldscherm, toetsenbord en muis op afstand overnemen, zodra bij u deze functie standaard is geactiveerd of door u wordt geactiveerd. U kunt altijd meekijken en bijvoorbeeld laten zien wat er niet werkt. Ook als u een mobiele gebruiker bent kunnen wij u via het internet ondersteuning bieden.
  2. de Managed IT Client inventariseert de configuratie van uw werkplek. Wij hoeven u daardoor niet meer te vragen wat voor een systeem u precies heeft.
  3. de beveiliging van uw werkplek wordt door de Managed IT Client gecontroleerd. Als uw werkplek niet van de laatste  beveiligingspatches is voorzien is worden deze automatisch op uw werkplek geïnstalleerd. Dit gebeurt bij vaste werkplekken 1x per week.

Alle bovenstaande processen zijn aan monitoring onderhevig, dit wordt uitgevoerd door de medewerkers van Emanaged.

U kunt de ondersteuning op afstand activeren door met de rechtermuis  op de Managed IT Client in de taakbalk te klikken en te kiezen voor “Enable Remote Control”. U kunt de ondersteuning op afstand uitschakelen door met de rechtermuis op de Managed IT Client in de taakbalk te klikken en te kiezen voor “Disable Remote Control”.

De Managed IT Client in uw taakbalk kan verschillende kleuren hebben, daarbij horen de volgende  betekenissen:

-de Managed IT Client is actief en remote beheer is ingeschakeld
-de Managed IT Client kan geen verbinding maken met de beheer server
-de Managed IT Client is actief en remote beheer is uitgeschakeld
 -de Managed IT Client is actief en er is een bericht voor u

Download hier de Managed IT Client: